KIKAN KINTTUPOLUT JA TIEDONSIIRROT”

Suomeksi

1960-luku on merkittävä vuosikymmen, ainakin itselleni, sillä silloinhan minä synnyin.

Olin kuusilapsisen perheen kolmanneksi nuorin. Vaalea pellavapää, kasvoi ja varttui maalla, kinttupolkujen katveessa, kävi koulua ja vietti huoletonta nuoruutta. Samaan aikaan maailmalla sattui ja tapahtui. Suomea hallitsi Presidentti Kekkonen ja Hector nousi rytinällä tähdeksi, puhumattakaan Beatlesin ja Elviksen aiheuttamasta hysteriasta. Oli Kuuban kriisi, Vietnamin sota, Kennedyn murha, hippiliike ja kuulento.

Käytännössä maatalous ja siihen liittyvät asiat ovat alaani, tutkintotodistuksessani lukee agrologi ja tämän tiimoilta olen tutustunut niin käytännön maatalouteen, kuin erilaisiin organisaatioihin. Tietotaitoa ja osaamistani olen lisännyt, suorittamalla Helsingin avoimessa yliopistossa, ympäristötieteen "appron", sekä luonnonmukaisen maatalouden täydennyskoulutuksen. Muitakin koulutuksia on tullut suoritettua, sillä nykypäivänä  "laajakirjoinen" osaaminen on eduksi. Työkokemus on liittynyt, tutkimukseen, neuvontaan, hallintoon, sekä tuohon EU-byrokratiaan, eli tarkastukseen.

Myös 10-kuukauden työskentely Mikkelin keskussairaalan endoskopiayksikössä oli antoisaa ja hyvin opettavaista.

Mitä muuta haluan elämältä? Ainakin tavata Plan-kummipoikani  Kamerunista, sekä mahdollisuuksien mukaan tehdä työtä vähempiosaisten parissa.

Planin toimintaan voit tutustua sivuilta:http://www.plan.fi

 

 

 

In English

I was born in sixties in Mikkeli. There was eight people in my family.. Father, mother, five sisters and me.

Urho Kekkonen was president of Finland in sixties and Hector was the most popular musiciann in Finland. Elsewhere, Beatles and Elvis were popular.  At the same time Americans went to moon, everyone talked about war Vietnam and Kenedy was murdered.

I am agrologist and I am for example counseled farmers, how to manage from EU-bureaucracy and I working at univercity of Helsinki.

Finnish Agricultural Policy

I heve a Plan-godchild and he lives in Kamerun. I hope I will meet him some day.

Back

Katso myös Jukan kinttupolut